Jäsenhuone|Työhuone

95e PALAUTUS-INFO

 

SUKSIETTI 95e PALAUTUS-INFO :


Tarjoamme kaikille tällä kaudella Suksisetti 95:den ottajille kaksi eri vaihtoehtoa. Toinen on palauttaa sukset sovitusti tai jos et ehdi/jaksa palauttaa välineitä, niin voit suoraan myös jatkaa vuokraamista ensi kaudelle ennakkohintaan 79 euroa. Alla vielä vaihtoehdot selvemmin eriteltyinä:

 

1. PALAUTAT VÄLINEET NYT KEVÄÄLLÄ

Palautus tapahtuu SU 2.4. mennessä. Voit hyvin tulla esim. viimeisen kerran vielä mäkeen ja palauttaa välineet tässä yhteydessä - sillä rinteet ovat vielä varmuudella avoinna 2.4. sunnuntaihin asti. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät pääsivulta. Mikäli et jostain syystä pääse palauttamaan välineitä, niin voit valita kohdan kaksi tai soittaa ja sopia myöhäisemmästä palauttamisesta: 010-084845.

2. ET PALAUTA VÄLINEITÄ NYT - VAAN JATKAT AUTOMAATTISESTI ENSI KAUDELLE

Jos et ehdi/jaksa palauttaa välineitä nyt tai tiedät, että tulet joka tapauksessa jatkamaan tätä diiliä ensi kaudella, niin voit jatkaa sitä halutessasi myös nyt heti. Maksamalla nyt saat ensi kauden ennakkohintaan 79 euroa (norm.hinta 95€) ja voit pitää välineet kesän yli. Tällöin teillä on normaali diilin mukaan täydellinen ja jatkuva vaihto-oikeus välineisiin koko ensi kauden ajan, eli voitte heti alkukaudesta tulla päivittämään välineet sopivan kokoisiksi tai pitkin ensi kautta milloin vain.

Mikäli valitset suoraan jatkamaan diiliä ensi kaudelle, niin TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE ja MAKSA ALLA OLEVILLA TIEDOILLA:

Saaja:              Peuramaa Ski
Tilinumero:     FI92 131230 00605 787
Summa:          79,00 euroa
Viesti:             Suksisetti ja varaajan nimi
Ei viitenumeroa

TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE:

Suksisetti kaudelle 2017/2018 ennakkohintaan 79€