Jäsenhuone|Työhuone

Hiihtokoulu

Peuramaan Hiihtokoulu on koko keskuksen ylpeydenaihe. Opettajamme ovat kokeneita ja arvostettuja, takaamme että kurssien opetuksen taso on todella laadukasta ja oppilaat viihtyvät.
 
Peuramaan hiihtokoulu tarjoaa eritasoisia Alkeis- ja Jatkokursseja Lapsille viikonloppuisin ja loma-aikoina. Arki-iltasin menee myös lapsille paljon kursseja!
 


 

                   LASTEN KURSSIT - Tehokkain ja hauskin tapa oppia!


Suosittelemme lasten kursseja kaikille 5-14 -vuotiaille lapsille. Kurssit on jaettu iän ja taitotason mukaan. Alkeiskurssi alkaa aivan alkeista ja on tarkoitettu ensimmäistä kertaa mäkeen tuleville. Jatkokursseja löytyy useampia, joista voi valita kurssin lapsen taitotason mukaan. Kursseja menee sekä suksilla ja lumilaudalla:


                             VALITSE SOPIVA KURSSI ALTA  -  ALKEIS TAI JATKO:

 


 

                        YKSITYISTUNNIT - Juuri oman tasoista opetusta


Yksityistunnit sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille. Erityisesti yksityistunteja suositellaan alle 5-vuotiaille aloitteleville lapsille. 5-vuotiaat voivat jo tulla mukaan Alkeiskursseille. Yksityistunneille voi tulla 1-3 henkilöä, jolloin hinta suhteessa vähän halpenee - kokoa oma ryhmä! Tässä tulee toki muistaa, että laskijoiden tulisi olla suurin piirtein saman tasoisia (iällä ei ole väliä). Lisätietoja - klikkaa alta!

 

 


 

                   AIKUISTEN ALKEISKURSSIT  -  Täysin aloittelijoille!

Olet tulossa ensimmäistä kertaa rinteeseen ja haluat oppia laskemaan turvallisesti. Tämä kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille - ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Kursseja menee sekä suksilla että lumilaudalla.                            Lisätiedot ja ilmoittautumiset - klikkaa!