top of page
freestylekoulu logo1.png

Peuramaan FREESTYLE-koulu on tarkoitettu 7-15 -vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa temppuilu suksilla. Harjoitukset menevät viikoittain, aina kerran viikossa. Ammattitaitoiset vetäjät opettavat lapsille erilaisia temppuja suksilla. Jokainen kerta sisältää uusia asioita ja jo opittujen asioiden kertaamista. Ryhmät on jaettu iän mukaan 7-10 vuotiaiden ja 10-15 vuotiaiden ryhmiin.
 

FreeStyle-koulu on tarkoitettu kaikille monipuolisesta suksilla tapahtuvasta harjoittelusta, hyppäämisestä ja reilaamisesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Kurssin aikana käydään läpi perusteet kaikista freestylehiidon lajeista sekä opitaan oikeat ja ennen kaikkea turvalliset suoritustekniikat, hauskuutta unohtamatta.

Kurssin tavoitteena on peruslaskutaidon parantaminen, uusien hyppyjen ja temppujen opettelu sekä mukava yhdessäolo rinteessä. Kurssille voit osallistua, kun omaat peruslaskutaidot, 2-3 vuotta laskettelukokemusta, sukset ja kypärän. Tervetuloa mukaan!


Freestyle-koulu maksetaan ensimmäisen kerran ilmoittautumisen yhteydessä lippuluukulle! Harjoituskerrat menevät viikoittain, viikoilla 2-12 (ei vko 8, hiihtoloma). Eli yhteensä 10 harjoituskertaa kauden aikana.

KURSSIN HINTA :       295 €


FREERIDE-KOULUN HINTA SISÄLTÄÄ AINA KOKO ILLAN HISSILIPUN (klo 16.30-21.00).
Mikäli haluatte hankkia Kausikortin voitte sen hankki erikoishintaan 150 euroa.


ILMOITTAUDU MUKAAN:

7-10 vuotiaat

Kurssiaikataulu / ilmoittautumiset:

-KLIKKAA TÄSTÄ-

10-15 vuotiaat

Kurssiaikataulu / ilmoittautumiset:

-KLIKKAA TÄSTÄ-

bottom of page