LAHJAKORTTI! 

Voimme kirjoittaa lahjakortin juuri valitsemallenne summalle jonka voitte hyöduntää PEuramaan palveluihin! Lahjakortit tietylle summalle valittuina ovat käytettävyydeltään joustavia ja helppoja. Niitä voi käyttää kaikissa Peuramaan palvelupisteisessä ja summaa voi vähentää pikku-hiljaa, ostoksien mukaan. Lahjakortit ovat voimassa koko laskettelukauden ajan. 

 

MIKÄLI KYSYTTÄVÄÄ - SOITTAKAA : 010-084845

 

3 TAPAA MAKSAA: Liikuntasetelit, Sporttipassi tai suoraan tilille!


1. LIIKUNTASETELEILLÄ: SMARTUM, VIRIKE, TYKY...

Mikäli haluatte hankkia lahjakortin liikuntaseteleillä, niin postittakaa setelit meille osoitteella: Peuramaa Ski, Peuramaantie 114, 02480 Kirkkonummi. Laittakaa mukaan selkeä lappu yhteystietoineen: Nimi, puhelinnumero ja osoite. Tämän jälkeen postitamme teille lahjakortin. (Liikuntaseteleitä vastaavan summan). Varmista lahjakortti alla olevalla LOMAKKEELLA!

 

2. SPORTTIPASSILLA:

Soittakaa meille: 010 - 084845 niin teemme sporttipassimaksun puolestanne ja otamme yhteystietonne, minne lahjakortti lähetetään. Varmista lahjakortti alla olevalla LOMAKKEELLA!

 

3. MAKSU TILILLE:

Lahjakortti tulee maksaa Peuramaa Skin tilille FI9213123000605787. Kun maksu näkyy tilillämme postitamme lahjakortin teille automaattisesti kotiin alla annetuilla tiedoilla. Tarkemmat maksutiedot vielä, kun olette täyttäneet LOMAKKEEN!

LAHJAKORTTI
Tilaa lahjakortti Peuramaalle!
VALITSE MAKSUTAPA

KIITOS! PALAAMME PIAN!​