top of page

Peuramaan FREESTYLE-koulu on tarkoitettu 7-15 -vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa temppuilu suksilla. Harjoitukset menevät viikoittain, aina kerran viikossa. Ammattitaitoiset vetäjät opettavat lapsille erilaisia temppuja suksilla. Jokainen kerta sisältää uusia asioita ja jo opittujen asioiden kertaamista. Ryhmät on jaettu iän mukaan 7-10 vuotiaiden ja 10-15 vuotiaiden ryhmiin.
 

FreeStyle-koulu on tarkoitettu kaikille monipuolisesta suksilla tapahtuvasta harjoittelusta, hyppäämisestä ja reilaamisesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Kurssin aikana käydään läpi perusteet kaikista freestylehiidon lajeista sekä opitaan oikeat ja ennen kaikkea turvalliset suoritustekniikat, hauskuutta unohtamatta.

Kurssin tavoitteena on peruslaskutaidon parantaminen, uusien hyppyjen ja temppujen opettelu sekä mukava yhdessäolo rinteessä. Kurssille voit osallistua, kun omaat peruslaskutaidot, 2-3 vuotta laskettelukokemusta, sukset ja kypärän. Tervetuloa mukaan!


Freestyle-koulu maksetaan ensimmäisen kerran ilmoittautumisen yhteydessä lippuluukulle! Harjoituskerrat menevät viikoittain, viikoilla 2-12 (ei vko 8, hiihtoloma). Eli yhteensä 10 harjoituskertaa kauden aikana.

KURSSIN HINTA :       299 €


FREESTYLE-KOULUN HINTA SISÄLTÄÄ AINA KOKO ILLAN HISSILIPUN (klo 16.30-21.00) tai viikonloppukurssilla 3 tunnin hissilipun.

Kurssiaikataulut ja ilmoittautumiset - Klikkaa alta:

bottom of page