top of page
hyvä_lasku1.png
Kampanja

Peuramaalla on Ski-Data hissilippujärjestelmä!
Kaikki liput ladataan, uudelleen ladattavalle KeyCard-etälukukortille. Mikäli sinulla ei ole KeyCardilla, joudut valitettavasti sellaisen hankkimaan, koska lippujärjestelmä tukee vain tätä
. KeyCardin hinta on 7 euroa. Tosin sama kortti käy useimmissa Suomen hiihtokeskuksissa ja voit aina ladata hissikortin sille uudelleen.


Maksuvälineinä käy myös kaikki yleisimmät liikuntaedut: Smartum, Epassi, Virike, Edenred, Eazybreak ja Tyky!

Peuramaa Ski on SHKY (Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen jäsen) ja noudatamme kuluttaja-asiamiehen laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja (nro. 92/46/285)

alle 6v
tyttö nainen värikäs irroitettu.png

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät pääsevät ilmaiseksi rinteeseen yhdessä yhden maksavan aikuisen kanssa. Tällöin lapsi tulee aikuisen kanssa samalla pyörähdyksellä portista, eikä tarvitse omaa lippua.
 

HUOM! Yksi maksava aikuinen per yksi lapsi! Lastenrinteessä ei valitettavasti voi kävellä, eli jos/kun menet lapsesi kanssa rinteeseen, niin tarvitset omat laskuvälineet!

tilimaksu

RINNELIPPUJEN HINNAT:                                                                      Alle 12v / eläkeläiset
    1 tunti           30€           27€
    2 tuntia         33€           30€
    3 tuntia         35€           32€
    4 tuntia         37€           34€
    Päivä            39€           35€

    Iltalippu         30€           27€
    (Ma-Pe klo 16.30- aukioloaikojen mukaan) 


Huom! Joululomalla & Hiihtolomalla Iltalippu on voimassa MA-PE klo 16.30-20.00 (tällöin keskus on avoinna klo 20 asti). Samoin erikoisaikatauluina.
 

 
10-KORTTI     279€  10 x 3 tunnin lippu / iltalippu


Kymppikortilla voit leimauttaa hissikortteja myös muille (esim. perheenjäsenille tai kavereille. Säästöä jopa 71 euroa!!!!
 

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät pääsevät ilmaiseksi rinteeseen yhdessä yhden maksavan aikuisen kanssa.Tällöin lapsi tulee aikuisen kanssa samalla pyörähdyksellä portista. Yksi lapsi per yksi maksava aikuinen!
 

Lastenrinteessä ei valitettavasti voi kävellä, eli jos/kun menet lapsesi kanssa rinteeseen, niin tarvitset omat laskuvälineet!

  
Kausikortti                      389 €  
Alle 12v ja eläkeläiset      299 €
Yrityskortti                       495 €       
Nimeämätön kortti, mahdollistaa usean käyttäjän

                                                                            
Peuramaa Ski on SHKY (Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen jäsen) ja noudatamme kuluttaja-asiamiehen laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja (nro. 92/46/285)

liikuntasetelit
bottom of page