top of page

Peuramaan Lumilaudan Temppukoulu on tarkoitettu 7-15 -vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa temppuilu Lumilaudalla. Harjoitukset menevät viikoittain, aina kerran viikossa.  Jokainen kerta sisältää uusia asioita ja jo opittujen asioiden kertaamista. Ryhmät on jaettu iän mukaan 7-10 vuotiaiden ja 10-15 vuotiaiden ryhmiin.
 

Lumilautailun Temppukoulu-koulu on tarkoitettu kaikille monipuolisesta laudalla tapahtuvasta harjoittelusta, hyppäämisestä ja reilaamisesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Kurssin aikana käydään läpi perusteet kaikista Lumilautailun lajeista sekä opitaan oikeat ja ennen kaikkea turvalliset suoritustekniikat, hauskuutta unohtamatta.

Kurssin tavoitteena on peruslaskutaidon parantaminen, uusien hyppyjen ja temppujen opettelu sekä mukava yhdessäolo rinteessä. Kurssille voit osallistua, kun omaat peruslaskutaidot, 2-3 vuotta lautailukokemusta, laudan ja kypärän. Tervetuloa mukaan!


Lautailun Temppukoulu maksetaan ensimmäisen kerran ilmoittautumisen yhteydessä lippuluukulle! Harjoituskerrat menevät viikoittain, viikoilla 2-12 (ei vko 8, hiihtoloma). Eli yhteensä 10 harjoituskertaa kauden aikana.

KURSSIN HINTA :       299 €


HINTA SISÄLTÄÄ AINA KOKO ILLAN HISSILIPUN (klo 16.30-21.00).

Kurssiaikataulut ja ilmoittautumiset - Klikkaa alta:

bottom of page